header


Wat kunnen wij voor u doen?
DTF: Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?
Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wie is uw fysiotherapeut?
Ad van Beers (1950) is in 1972 als fysiotherapeut afgestudeerd. Vanaf augustus 1974 op diverse locaties in Tilburg-Noord gewerkt. Op 1 januari 2005 werd "Ad van Beers Fysiotherapie" een feit. Ad van Beers was jarenlang praktijkhouder in Tilburg. Momenteel heeft hij een praktijk in Lamswaarde.

Ad van Beers is erkend DAM-therapeut, Driedimensionale Artrokinematische Mobilisatietechnieken. Hij heeft zich naast de algemene fysiotherapie binnen de praktijk bekwaamd in het behandelen van de sporter. Ad is ingeschreven in het BIG-register.


Ad

Hoe zit het met de verzekering?
Ad van Beers heeft geen contracten met zorgverzekeraars. En werkt niet voor zorgverzekaars. De vergoeding per behandeling of advies bedraagt 30 euro. Dit bedrag is contant te voldoen per behandeling.

Wanneer kunt u bij ons terecht?
U kunt telefonisch een afspraak maken op dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur (06-42366430). De behandeluren van Ad van Beers zijn:

dinsdag 18.00 tot 21.00 uur
woensdag 18.00 tot 21.00 uur

vrijdag 14.00 tot 18.00 uur
zaterdag 9.00 tot 13.00 uur